A bakterséget csak a munka utáni hajtás enyhítheti!

Hogy milyen a vasúti élet?

Rengeteget lehetne róla beszélni, hiszen az utazó közönség mindig tud meglepetéssel szolgálni, bár a 90-es évek után, mióta a kocsik a fénykorukat élik, azóta azért megcsappant az utazók, száma, de nem kell félni, így is remek sztorik születnek. Van egy magyar humorista is, aki dolgozott bakterként szintén, az ő történeteit, amiket elő szokott adni, teljesen tükrözi a magyar vasutas létet. Én se bírnám ki hosszútávon ezt a munkát, ha nem egy vidéki állomáson dolgoznék, és nem lenne egy frankó fémparipám, amit munka után, mindig kihajtok, hogy a benzingőzzel a stressz is távozzon a testemből!

Igazából a motorozás a hobbim.

Szűk keresetemből, mindig teszek félre, hogy a legjobb kiegészítőket vegyem meg kedvelt hobbimhoz. Most éppen a ruhatáramat frissítem. A legfrissebb projektem egy motoros nadrág amit már ki is néztem a sixgear.eu oldalán. Azért erre a márkára esett a választásom, mert nem rég tudtam meg, hogy ez ízig-vérig magyar, és én szeretem támogatni a hazai termékeket, ráadásul annyira tetszik a kivitelezése a ruháiknak, hogy akarom őket! Elég jó kritikát kaptak védelem szempontjából is! Egy Drake fantázia nevet viselő darabot néztem ki, ami az oldal szerint, pont ideális a nyárra, hiszen az anyaga textil. A benne lévő protektorok cserélhetőek, a hajlatok pedig erősítettek. XS-tól egészen 5XL-ig található méretben. Szerencsére nekem csak L-es kell. El se tudnék képzelni egy 5XL-es nadrágot…

Nem ez lesz az első Sixgear márkájú felszerelésem, már van bőrdzsekim és egy motoros csizmám is tőlük. Hihetetlenül kényelmesek és nagyon jól meg van oldva a szellőztetésük, így az ember nem izzad bele, mert a menetszél átfújja. A remek designjuknak köszönhetően, gyakran kérdezik, még ismeretlenek is az utcáról, hogy honnan vásároltam. Sőt egyszer nem vettem át a csizmámat melóba, és annak kapcsán beszélgetésbe keveredtem egy várakozóval, aki a fél 4-es gyorsra várt. Elbeszélgettünk a motorozásról, ruhákról, márkákról, és annyira megtetszett neki ez a világ, hogy azóta motorral közlekedik és ő is Sixgear termékeit viseli, amit a shox.hu-ról szokott megrendelni. Egyszer-kétszer szoktam vele találkozni, amikor munkába, vagy éppen hazafelé tartok.  Mindig megköszöni, hogy olyan jó ízűen mesélt a motoros élményeimről, mert nagyon megkedvelte ő is. Úgy érzi jobban döntött, mintha a kocsit választotta volna, pedig nagyon sokáig az volt a terv. Miután megtudta, és át is élte a két kerék adta varázslatot, és hogy milyen remek motoros öltözeteket lehet hozzá viselni, nem volt kérdés, hogy melyik közlekedési eszköz mellett foglal állást. Sokkal, de sokkal nagyobb szabadságérzetet ad, mintha az ember kocsiban gurulna ide, oda.

Örültem, hogy valakire hatással tudtam lenni, és annak is, hogy a magyar piacot gazdagítja! Másnak is ajánlom a sixgear.hu weboldalt, mert ha még nem döntött a motorozás mellett, akkor az ott található ruházat, biztosan meg fogja hozni a kedvét a kétkerekűhöz! Valakire hatással volt, sőt, elég pozitív hatással! Nézd meg az oldalt és adj magadnak egy esélyt a lazább, stressz mentes életre! Szakadj ki a szürke hétköznapokból, minden nap végén egy kiadás hajtással. Ha egyszer kipróbálod, utána biztosan mindig vágyni fogsz rá, szóval a döntés a te kezedben van!