A költözéshez új bőrönd kellett

Amíg le nem érettségiztem, addig vidéken laktam a szüleimmel. Nem volt ezzel különösképpen nagy problémám, sosem tartottam magam városi lánynak, nem tudtam volna sosem elképzelni, hogy a mindennapjaimat egy nyüzsgő városban éljem le, ahol nincs egy perc megállás sem. Igaz, gyakran jártam fel a fővárosba, de akkor sokkal kisebb voltam, nem mentem egyedül sehova, így nem is tudtam magamtól közlekedni. Az egyik unokatestvérem a családjával együtt Budapestre költözött, így aztán őket látogattuk mindig vonattal.

Aztán ez változott. Szerettem volna mindig is továbbtanulni, egyetemre menni, viszont vidéken erre nincsenek olyan nagy esélyek, mint például a fővárosban. Így hát fogtam magam, és felköltöztem Pestre miután felvettek az egyetemre.

Az elején kissé nehézkes volt a dolog, hiszen nem nagyon ismertem ki magam a városban. Ráadásul kétszer többet kellett dolgoznom, hogy meg tudjak élni, de tény, hogy sokat segítettek még akkor is a szüleim és nem hagytak magamra. De azért felnőtt fejjel nem olyan jó érzés, amikor a szüleid adnak pénzt, hogy kihúzd a hónap végéig. Nem szoktam csak úgy szórni a pénzt, de a városban minden drágább, mint vidéken, így amire eddig nem kellett annyit költenem, annak az ára igencsak megemelkedett a költözést illetően, és akár egy nagyobbacska bevásárlásnál is több ezer forinttal többet kell ott hagynom.

Egy jó beruházásom viszont azért volt még a költözésem előtt, és nagyon örülök neki, hogy végül megtettem és vettem egy új bőröndöt. Már tudtam egy ideje, hogy szükségem lesz egyre,  mert a másik túl kicsi és igazából sok mindenre nem tudom használni, mert már az oldala is szét van kicsit szakadva. A cipzárról meg inkább ne is beszéljünk, mert már az is katasztrófa.

Az interneten találtam rá arra a táskaboltra, ami azóta is a számítógépem könyvjelzői között szerepel, ugyanis nem ez volt az utolsó vásárlásom náluk, ezt biztosra mondhatom.  A bagbox.hu/borond-105 oldalon találtam meg a nekem megfelelő bőröndöt. Pont akkora volt, ami elegendő nekem ahhoz, hogy belepakoljak, ha elmegyek valahova. Illetve, ha hosszabb időre megyek haza, akkor ebbe tudok pakolni, nem kell több különböző táskával caplatnom a vonathoz, mert egybe már nem férek bele. Szóval ebből a szempontból is nagyon jó választás volt. Nem szerettem volna színes vagy éppen világos bőröndöt, mert az hamar koszolódik, maradtam tehát a sima, egyszerű, fekete bőröndnél. Ezen az oldalon többféle méretű, színű bőrönd közül lehet válogatni, az áruk is elég baráti. Van kifejezetten olyan kategória, ahol aszerint tudsz válogatni, hogy melyik légitársaságnál milyen feltételek vannak a bőrönd méretét illetően. De egyébként nem csak bőröndöt lehet vásárolni tőlük, különböző más táskafélék is vannak itt, az irattatartón át egészen az orvosi táskáig minden van, férfi-női táskák százai megtalálható ezen az oldalon.

Szívesen vettem volna egy válltáskát magamnak és anyukámnak, de akkor tényleg egy bőröndre volt szükségem. A karácsony úgyis nemsokára itt van, majd akkor kap anyukám egy szép táskát. Ezek mind bőr táskák, minőségiek, csodaszép mindegyik, legalább is így képekből megítélve. Az oldalon olvastam, hogy csomagcserére is van lehetőség. Ez egy online webshop, tehát interneten keresztül tudsz az oldalról rendelni. A megrendelt termék pár nap alatt ott van nálad, és nem kell fizetned a szállításért, ha 10.000 forint felett vásárolsz. Ami – mondjuk meg őszintén, egy minőségi, bőr táskánál nem olyan nehéz. Ha pedig nem tetszik a színe vagy a mérete, akkor vissza tudod küldeni és kicserélik.

Az én bőröndömmel minden rendben volt és van is azóta, remélem karácsonyra tudok venni anyukámnak is egy szép táskást innen.