Egy ajándék a bakterházból, amely összeköt

Kedves főiskolás ismerőssel rendelkezők! Jobb, ha készültök, mert nemsokára eljön a diplomaosztók ideje! Ugye, hogy milyen nehéz ilyenkor ajándékon gondolkozni? Főleg, hogyha nem is vagytok olyan közeli rokonságban…

Van egy gyerekkori nagyon jó barátom. Együtt nőttünk fel és valahogy mindent nagyjából egy időpontban csináltunk. A gyermekeink között is két év van összesen. Olyanok voltunk egymás gyerekeinek mint a családtagok, mintha a nagybácsijaik lettünk volna a másik fiának. Most azonban kicsit kétségbe estem, hogy mivel fogom megajándékozni diplomaosztója alkalmából Gábort. Nagyon sokáig vonatmodellekkel és vonatokkal kapcsolatos dolgokkal tudtam őt meglepni, mert a foglalkozásomból kiindulva ezek nagyon könnyen elérhetőek voltak számomra, ráadásul Gábor kiskora óta szereti a vonatokat, ellentétben a saját fiammal.

De hát egy diplomaosztóra mégsem vihetek neki ilyesmit. Összedugtuk hát a fejünket a fiammal és megpróbáltunk együtt kisütni valami okosságot. Azt mondta a fiam, hogy mindenképpen valami hasznos dolgot kéne venni neki, most, hogy munkába áll majd. De nem valami unalmasat, valami olyasmit, amire már ő is gondolt, de eddig nem vette rá a fáradtságot, hogy utána járjon és elintézze saját magának.

Én eddig nem nagyon tudtam, hogy mi az a bluetooth, de a fiam megmutatta ezt az oldalt, hogy kicsit tájékozódjak a dolgokról. Mert hosszas gondolkodás után ő arra jutott, hogy egy ilyen eszközre biztosan szüksége lesz, de most a költözéssel (elhagyja ugyanis a szülei házát, hiszen önálló útra lép…) foglalkozva biztosan nem lesz ideje, hogy utána járjon az ilyen eszközök beszerzésének.

Nagyon szuper, hogy ezen az oldalon nem csak meg tudom rendelni a kiválasztott ajándékot, de még tanácsokat is kaphatok magáról a termékekről és arról a világról is informálódhatok, amibe beletartozik. Eddig fogalmam sem volt róla, hogy a bluetooth egy ilyen hasznos és sok helyen felhasználható dolog. De ennek a webcenternek a blogjában mindent nagyon pontosan és érthetően leírtak. Ráadásul nagyon könnyen tudok tájékozódni a különböző felületei között, mert minden lehetőségre tartogat valami segítséget. Valami olyan összeállítást, ami jelentősen megkönnyíti a magamfajta tájékozatlan ügyfél dolgát is.

A kiváló és logikus felépítésnek köszönhetően az elvártnál sokkal hamarabb és könnyebben sikerült megtaláltunk azt az ajándékot a bluetooth kínálatok között, amire mindketten úgy gondoltuk, hogy Gábor is örülni fog neki.

Örülök Gábor sok éves iskolai teljesítményének és munkájának és nagyon hálás vagyok azért is, hogy ezen az oldalon megtalálhattam azt az ajándékot, amivel kifejezhetem irányába, hogy milyen büszke is rá a „nagybátyja”.