Folyton az utat járom

package-575402_1280Futárként dolgozom, így már sok mindent megtapasztaltam, az útjaim során. Egyformán jót is, és rosszat is. Az emberek is mindig mások. Sokszor hiába mondom, hogy én csak egy alkalmazott vagyok, nem nagyon érdekli őket.

A rendelések

Sok esetben előfordult már hogy megrendeltek valamit, amit nekünk kellett házhoz szállítani, és nem azt kapta az illető, amit várt. Persze nem minden esetben várjuk meg, amíg kibontják a csomagot, de vannak helyzetek amikor igen.

Egyik alkalommal előfordult már olyan is, hogy össze lettek keverve a csomagok, és más volt a csomagban, ha jól emlékszem, tusfürdők, pipere dolgok, közben törölközőnek kellett volna lennie. Na itt jól össze kutyulták a megrendelést, persze ez nem a mi hibánk, hiszen mi csak egy szolgáltatást végzünk

De már láttam hatalmas örömöt is. Egyik alkalom nem volt egyszerű, hiszen annyira várta az illető a csomagot, hogy amíg én a papír munkát intéztem, ő mér szét is tépte darabokra a dobozt. Kicsit aggódtam, bevallom őszintén, mert után vételes volt a csomag, és elvileg ezt nem szabadna, de mire kivettem a papírokat, már késő volt. Persze nem volt semmi gond, mert z illető kifizette a csomagot, de utólag elmesélte, hogy annyira várta már, hogy lássa az új krossz bukósisakját, hogy nem bírta kivárni.

Persze nem csak jó dolgok történnek

Nem mindig örülnek az emberek. Nekem is van egy főnököm, aki dönt a dolgokról. Nem én irányítom, hogy hová menjek, hanem nekem is megmondják. Már olyan is előfordult, hogy valamit állítólag sokkal hamarabb megrendeltek, mint azt a vevő megkapott volna. Ebben az esetben persze hogy kivel fognak veszekedni, persze velem. pedig nem én tehetek a csúszásokról. Ha a rendelt áru nincsen készen, vagy nincs meg időben, azzal én nem tudok mit kezdeni, mint ahogy azzal sem, hogy minket mikor hívnak egy áru feladásáért. Van, hogy sok „szép” dolgot vágnak a fejünkhöz, a csomag kézhezvételekor, hogy már mennyi ideje meg kellett volna érkeznie a csomagnak, én meg is mutatom a papírt, és a csomagon is látszik, hogy a cég nem úgy küldte éppen, ahogyan hirdette.

 

Mindent egybe véve, azért szeretek itt dolgozni. Mindig is vezetni akartam most itt van lehetőségem rá, annyi, hogy meg is unhatom. Persze annak is örülni kell, hogy a mai világban van munkánk, hiszen sokan munkanélküliek, így én is megbecsülöm a helyemet. Nem kések el soha, a munkát pedig tisztességesen elvégzem. Keresni kereshetnék többet, de majd idővel talán az is meglesz.

Folyton az utat járom bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Filed under Uncategorized